Kvarken Ports ylläpitää ja kehittää Uumajan ja Vaasan satamia

Kvarken Ports on Uumajan ja Vaasan yhteinen satamayhtiö. Yhteistyö tähtää satamien markkina-asemien vahvistamiseen Itämeren maiden keskinäisessä kasvavassa kaupassa. Kvarken Portsin tavoitteena on olla korkealuokkainen satamapari, jonka keskiössä ovat asiakkaiden tarpeet ja ilmaston huomioon ottavat ratkaisut.

Tehokkaat kuljetus- ja logisikkaratkaisut

Tulevaisuuden kuljetusvaatimuksiin vastaamiseksi Uumaja ja Vaasa rakentavat yhdessä kokonaan uuden satama- ja kuljetuskonseptin. Satamayhtiö on erittäin tärkeä osa itä-länsi- ja pohjois-eteläsuuntaisia kuljetusväyliä, jotka kohtaavat Merenkurkun alueella.

Etuja asiakkaillemme

Uumajan ja Vaasan lisääntyneen yhteistyön avulla Kvarken Ports voi jatkuvasti tehostaa ja vahvistaa liiketoiminnan kehitystä, mikä puolestaan johtaa kasvaviin tavara- ja matkustajavolyymeihin Merenkurkun ylittävässä liikenteessä. Kvarken Ports tarjoaa laajan palveluvalikoiman, joka on sovitettu sekä elinkeinoelämän että yksityisten matkustajien tarpeisiin. Yhteistyö tarjoaa myös suurtuotantoetuja muun muassa infrastruktuurin, markkinoinnin ja hallinnon aloilla sekä mahdollisuuksia kilpailukyvyn kasvattamiseen.

Organisaatio

Kvarken Ports on osakeyhtiö, jonka omistavat Vaasan kaupunki ja Umeå Kommunföretag. Yhtiön palveluksessa on noin 30 henkilöä.