KUEHNE+NAGEL perustaa Uumajaan 3PL-toiminnot

Kuehne+Nagel jatkaa laajentumistaan avaamalla 10 000 neliömetrin 3PL-varaston Uumajaan. Hyvät meriliikenneyhteydet ja tehokkaat rautatieyhteydet Uumajan satamassa mahdollistivat siirtymisen Uumajan satamaan.

Fartyg som hamnar i land

"Uskomme, että Uumaja ja strateginen sijaintimme uudelle varastotoiminnallemme vahvistavat suhdettamme asiakkaisiimme. Tarjoamme kattavan valikoiman lisäarvopalveluita varastossamme yhdistettynä sataman läheisyyteen ja Etelä-Ruotsiin tarjottaviin tehokkaisiin rautatieyhteyksiin, mikä mahdollistaa kestävät ja tehokkaat toimitusketjuratkaisut asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin", sanoo Kuehne+Nagel Ruotsin toimitusjohtaja Helgi Ingólfsson.

"Tämä on erittäin hyvä uutinen Uumajan alueelle. Se merkitsee meille volyymien kasvua samalla kun satamaan tulee lisää liikennettä tuova uusi asiakas. Sataman rooli logistiikka- ja palvelukeskuksena vahvistuu entisestään. Kuehne+Nagelin vahva brändi, kansainvälinen läsnäolo ja logistiikan osaaminen tuovat lisäarvoa ja hyötyä asiakkaille koko alueella", sanoo Kvarken Ports Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Christer Nederstedt.

Jos haluat tietää enemmän tästä, lisätietoa löytyy Kuehne+Nagelin lehdistötiedotteesta tästä linkistä